“K3 gaan hun naam veranderen in 2C.”

We zijn bijna drie maanden ver in 2009. Tijd voor een evaluatie, vinnek. Ik geef hem een zes op tien. En als ik dit jaar ergens kan wonen waar ik mijn buren niet kan horen wanneer ze seks hebben, een zesenhalf. Mijn slechtste jaar was 1996 trouwens (een twee), maar ik weet ondertussen al niet meer waarom eigenlijk. Ik was toen dertien, dus het zal wel iets met puisten en snorren te maken hebben. Ja, ik was toen nog jong he. Nog altijd hoor. En jij?

Akelige Facebook trends: iemand een dag op voorhand een gelukkig verjaardag wensen. What’s that all about?

Dingen die ik leuk vind aan het zomeruur:

  • Het is langer helder buiten.
  • Kinderen, bejaarden en zieken kunnen er zich moeilijk aan aanpassen.
  • Er zijn altijd wel enkele mensen die er hun beklag over doen. Elk. Jaar. Opnieuw.

Hippies hebben er blijkbaar geen last van, maar die hebben dan ook geen wekkerradio’s. Die worden gewekt door de zon. Met “What A Beautiful Day” van The Levellers op de achtergrond (Vanop hun gsm. Want een gsm, dat hebben ze allemaal wel. Maar wel nooit zo één waar ge foto’s mee kunt maken of spellekes op kunt spelen, want dat is te kapitalistisch.) Grappig verhaal, ik heb ooit eens een cd van The Levellers gevonden op de grond in een jeugdhuis en toen ik hem thuis opendeed, vielen er allemaal _kruiden_ uit. En zo is mijn haat for all things hippie ontstaan. Het jaar? 1996. Maar goed, als u een uurtje minder heeft kunnen slapen door het zomeruur, dan wil dat zeggen dat u niet weggeweest bent gisteren, dus is de kans dat u geen vrienden heeft om mee weg te gaan vrij groot, dus is de kans dat u ooit eenzaam, alleen en verbitterd gaat sterven reëel. Grapje hoor. Mensen die neuten over het zomeruur hebben sowieso al geen vrienden.

Wist u al dat Kim Clijsters weer gaat beginnen ten*GEEUW*

Herinnert er iemand zich nog een programma op Kanaal Twee, waar meisjes in bikini’s op een trampoline stonden te springen? Ze zonden het altijd des nachts uit en ik kan mij herinneren dat we daar nog veel naar gekeken hebben toen we terugkwamen van een avondje stappen (Waarom heet het eigenlijk “een avondje stappen”?). Maar ik mis dat programma, het enige waar we nu naar kunnen kijken zijn belspelletjes, om dan een hevige discussie te hebben over het aantal driehoeken die te zien zijn op de foto, om uiteindelijk te beseffen dat niemand het correcte aantal had. Ik spreek hier trouwens niet over gisterenavond, toen ben ik namelijk niet weggeweest, want ik had een loopwedstrijd deze voormiddag. Ik mag dan misschien ook eenzaam, alleen en verbitterd sterven, ik ga tenminste een goeie conditie hebben. De wedstrijd was trouwens vrij aardig, maar ik heb enkele minuten verloren door me op te winden tegen lopers die het normaal vonden om stukken af te snijden. Soms ben ik heiliger dan de paus en dan mag ik in het bos schijten. Snap je die? Neen? Misschien maar best ook.

Dit is de driehonderdste post sinds ik met brutin.be begonnen ben in juni 2005. Daar zijn al 2330 comments op gekomen, want dus neer komt op ongeveer 7,7 comments per post, waarvan 4,9 opmerkingen waren over mij en 2,8 niks met de post te maken hadden. In juni ga ik er mee kappen, denk ik.

De titel was overheard in de Delhaize. Ik weet niet wat ik het ergste vind, het feit dat de vrouw die de uitspraak deed, zichzelf zo hilarisch vond, of het feit dat de vent die er bij stond het nog echt geloofde ook. Of nee, ik weet het al. Het feit dat het in de Delhaize was. _Mijn_ Delhaize. Wedden dat ze zelfs hun kiwi’s niet hadden gewogen?

8 thoughts on ““K3 gaan hun naam veranderen in 2C.”

  1. Door het feit dat je zowel met boskabout zijn ongelooflijk voorspelbaar antwoord moet lachen als met mijn post, vervalt uw mening over humor volledig, Georgina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *