Red is where it’s at!

Is het erg dat het mij niks doet dat Bernard Dewulf ontslagen werd bij de De Morgen? Hij schreef om de twee dagen een stukje tekst waar niemand iets van begreep maar dat ergens wel diepzinnig klonk dus moest het wel erg goed zijn. Het is crisis, er zijn elke dag mensen die goed zijn in hun job en toch worden ontslagen. Gaan we daar dan ook een Facebookgroep voor aanmaken? Hij zal heus wel opnieuw werk vinden, ik hoor dat ze bij de De Lijn nog iemand zoeken om in te springen als hun spreukenschrijver op verlof gaat. Of doodgaat, welkeen van de twee het eerst gebeurt (Mongolen leven niet zo lang.) Wauw. Ik ben wel stoer voor iemand die zich op een zaterdagavond _alleen_ op zijn appartement zit te vervelen.

Om jullie niet weer een maand al de archieven te doen herlezen, ga ik vanaf nu wat kortere posts maken in de hoop zo sneller iets te schrijven in plaats van op te sparen tot ik een extreem lange post maak die _niemand_ tot het einde uitleest.

U raadt nooit op welke partij ik ga stemmen! Er rijmt trouwens geen enkel woord met orange in het Engels, wat nog maar eens bewijst wat voor een ongelooflijk saaie partij dat eigenlijk wel niet is. Een ander bewijs is dat ze in Vlaams-Brabant niemand met meer charisma vonden dan Tom Dehaene om lijsttrekker te zijn. Nee, ik lieg, er waren twee kandidaten, maar de andere werd gediskwalificeerd toen bleek dat hij _letterlijk_ een schoteldoek was. Get it?

5 thoughts on “Red is where it’s at!

  1. Wanneer je in je tweede zin het woord “diepzinnig” vervangt door “grappig” heb je een perfecte omschrijving voor je eigen blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *