Snap out of it!

Een homepagina in een browser is een dom concept, maar moest ik ooit van gedacht veranderen, dan zou Urban Dictionary mijn beginpagina worden. Checkt da: space docking

The act of defecating directly into one’s vagina. Like a space ship attempting to dock to a space station, “space docking” involves very accurate control and near-perfect alignment of the two orifices.

Ik ben duidelijk in education-modus vandaag. Terwijl we in de rij aan de kassa stonden te wachten heb ik de vrouw achter mij verteld hoe die balkjes heten die je tussen de boodschappen moet leggen (Niet dat ik dat doe. Van de mens voor mij verwacht ik dat hij een balkje legt om aan te geven dat ik mijn spullen op de band mag leggen en van de persoon achter mij verwacht ik dat hij het balkje legt omdat hij anders zijn boodschappen gewoon achter de mijne zou leggen en dat is een beetje grof natuurlijk. Zeg wat je wil, maar dat klinkt dus ongelooflijk logisch in mijn hoofd. Het klinkt ook ongelooflijk arrogant en egoïstisch, but okay. Win some, lose some. En je denkt toch niet dat die balken ooit _gewassen_ worden? We gaan nu terug naar het verhaal buiten de haakjes. Wat een stuk korter is dan het stuk binnen de haakjes.) nadat we net een gesprek hadden naar aanleiding van het feit dat ik dacht dat ze doofstom was en zij dat hilarisch vond want praten was haar werk. Maar de correcte naam is dus _beurtbalkje_. Orange you glad I told you this?

Naar aloude gewoonte heb ik Pieter dit jaar weer zijn verjaardagsfeestje laten geven op mijn appartement. De vorige editie was memorabel omwille van de watermeloen met vodka die ik had klaargemaakt een _uur_ voor het feestje waardoor ik drie uur in de badkamer heb liggen kotsen. De kans dat u er bij was is niet zo groot, maar toch groter dan de kans dat u gisteren op zijn feestje was, aangezien er maar _vier_ mensen zijn afgekomen en we om elf uur nog maar met drie waren, waarvan twee derden Brutin heten. Aan een gebrek aan alcohol zal het niet gelegen hebben (drie flessen Freixenet, achttien flesjes Carlsberg, elf pintjes, een bak Jupiler 33cl, twee flessen witte en drie flessen rode wijn, een fles Gin en twee en een halve fles vodka.), dus is de enigste logische conclusie dat Pieter _geen_ vrienden heeft. Rond middernacht zijn we dan naar de eerste Botellon in Gent geweest met een fles Gin-Gini (Lekker! LEKKER!) en een fles Freixenet. Pieter had ook nog een Carlsberg mee voor onderweg, want hij was bang dat hij zou ontnuchteren tijdens die tien minuten. Het enige wat ik nog weet van de Botellon is dat Evi en ik de tekst van Watskeburt (Twee gezichten één formule als Lauda en Niki) hebben zitten zingen en dat ik een Spaans scheldwoord (“het grofste wat je kan zeggen int Spaans” dixit Evi) heb geroepen naar een Spanjaard die op mijn zus haar pull was gaan staan, maar ik spreek nog slechter Spaans dan Jommeke, dus hij verstond het niet, pff. Maar volgens Voetbalmagazine heeft Spanje de hoogste werkloosheidsgraad van de Europese Unie, dus wie het laatst lacht, best lacht. Ik besef net dat ik mijn economisch nieuws uit een sportmagazine haal, wat een variant is van liedjes ontdekken doordat ze gebruikt worden in een reclamespot. Of interieurtips gebruiken uit een pornofilm. Ik ben de volgende ochtend om half elf wakker geworden in mijn bed en ik weet nog steeds niet hoe ik thuis ben geraakt. Best feestje van 2009 voorlopig.

Floris en ik orienteren ons aan de hand van lingeriewinkels en schamen ons daar niet voor, neen.

Begin oktober loop ik een marathon, ik heb een nieuw appartement gevonden en ik word binnenkort zelfstandige in bijberoep. Saai dat mijn leven is, u heeft geen idee.

De titel komt van Michel (alhoewel hij er iets anders mee bedoelt, vermoed ik). Als ik later oud ben, wil ik Michel worden. Maar dan wel één die vaak naar de kapper gaat.

Cohesie? Neen dank u. En nu om ter eerst foto’s van space docking vinden en in de comments plaatsen!

2 thoughts on “Snap out of it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *