“Ik kijk graag naar mijn eigen benen.”

Euh ja. Hallo?

Ik wou gewoon even melden dat met mij alles goed is (en met u?), dat ik verhuisd ben naar mijn nieuw appartement (voorlopig nog steeds zonder electriciteit, een pompbak die het water afvoert naar de kast eronder, een raam zonder ruit (of een ruit zonder raam, whatever) en een gebarsten ruit (Wat wijs is, met dat ze pas vrijdag geplaatst zijn *duim omhoog*)). Oh en een bloedspoor van mijn ene slaapkamer tot aan de ingang van het appartementsgebouw. Maar het plafond van mijn badkamer lekt tenminste niet. Nieuw appartement vs. oud appartement: 1 – 0. EN IK HEB EEN OPEN HAARD. OP DE ZESDE VERDIEPING. NEE DAT KAN NIET FOUT AFLOPEN HOOR.

Na een kleine maand niks te posten zal het belachelijk klinken, maar de komende vijf dagen zal ik niks kunnen posten, ik zit namelijk op Pukkelpop en ik zal mijn tijd daar enkel kunnen verdelen tussen het drinken van alcohol (Gin-Gini mmmmm) en het beluisteren van één van de 91 groepen die ik heb aangeduid. Als ik terugkom, zal ik eens nadenken over deze website, ist goe? Want het Terry Schiavo gehalte begint wat hoog te worden. Jaja, ik heb net een verwijzing naar de actualiteit gedaan. De actualiteit van het jaar 2005.

En kunnen mensen met een weblog waar ik een comment op nalaat, ophouden met plots op te houden met hun weblog? Dat is al de derde keer in een jaar tijd dat mij dat overkomt. What’s the deal-io?

Ik ga met deze post kappen, in mijn bed kruipen en morgen beseffen dat deze post echt op geen zak trok en ik onmogelijk op zo’n laagtepunt kan stoppen. Oh Tom, jij eeuwige optimist.

De titel komt van Bert en zelfs in de context was het een absure uitspraak. Maar dan weten we meteen weer wat gezegd tijdens die vijf dagen Pukkelpop. Oh en had ik al verteld dat ik nog maar eens een meisje heb verteld dat Pieter herpes heeft? Hier een reenactment van het moment:

*meisje en Pieter babbelen vijf minuten tegen elkaar, ik sta samen met Bert nonchalant met mijn ogen te draaien*
*plots*
*zij tegen mij* Pieter en ik heb iets gemeen!
*ik tegen haar* Ah, heb jij ook herpes?

Waarop zij prompt met andere mensen gaan babbelen is. Eat your heart out, Tucker Max.

Voor ik het vergeet, nog snel een comment achterlaten bij netsensei, Suiadan en ntone.

One thought on ““Ik kijk graag naar mijn eigen benen.”

  1. H, mijn blog trok op geen reet, zoals we dat hier zo eloquent zeggen!
    Je verwart me een beetje, de woorden ‘jij’ en ‘schuldgevoel’ in dezelfde zin?

    Ik raad white spirit aan voor een fris openhaardvuurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *