Pukkelpop – zaterdag 22 augustus 2009

Wetenschappen-wiskunde?!?

  • Gang Gang Dance: Eerste groep, om vier uur. Ik zou al wakker moeten zijn, maar ik was het niet. Het was luid?
  • Rolo Tomassi: Tweede groep, om half vijf. Ik zou al wakker moeten zijn, maar ik was het niet. Het was luid?
  • Enter Shikari: Holy, die mannen zijn populair geworden sinds Pukkelpop 2007. Tis catchy, maar dan ook weer niet, snap je? Dit hoort u niet graag als u ouder bent dan 29.
  • The Whitest Boy Alive: Pintjes drinken op de grond terwijl je naar Burning luistert en je over vetkwabben babbelt, niiiice. Dit gaat niet zo’n goeie lijst worden peis ik.
  • Klaxons: De eerste helft van het optreden gemist omdat we alcohol moesten drinken op de camping, daarna een discussie gehad over een pull die ik dan maar in het publiek voor ons heb gesmeten (materialisme is passé) en zot gedans op “It’s not over yet”, want dat was zo gelijk volledig toepasselijk op onze situatie en al maat da was echt flippeuh zunne ojo, serieus.
  • N.E.R.D.: Het zeventienjarige meisje in mij wou dit per sé gaan bekijken en oh my gosh, het was interessant.
  • Arctic Monkeys: Beginnen met vier nieuwe _trage_ liedjes, om dan én oud goed nummer te spelen en dan weer over te schakelen naar het nieuwe album en uiteindelijk te eindigen met een slechte uitvoering van 505. En dan verlies ik mijn zonnebril ook nog. *pruillip*
  • Ed & Kim: Hallo, leer eens plaatjes draaien zeg.

Aantal bakjes frieten geconsumeerd: acht. Op vier dagen hé, zo walgelijk ben ik nu ook weer niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *