Supposedly the cucumber is the only food that contains every necessary nutrient.

Ik zat gisteren in SOS Piet te lezen (ik maak tegenwoordig blindelings spaghetti en gyros dus het was tijd voor iets anders. ) en één van zijn stappen was het vermijden dat de vis te lang bakt omdat hij zo uitdroogt. Wat mij deed denken aan een tijdje terug, toen ik samen met Ilse (toen ik ze nog niet moest delen met andere kinders), eens in de Mineral ben gaan eten, waar we de ganse avond naast een ongelooflijk onboeiend koppel zaten, wat op zich al goed was voor veel ooggedraai en servet-voor-de-mond-slappe lach, maar ik was op het briljante idee gekomen om vis te bestellen en wel “bien cuit”, waarna ik nog net niet neergebliksemd werd door de dienster, maar ik weigerde mijn fout toe te geven en deed alsof ik al gans mijn leven goedgebakken vis bestelde, waarop ik verschrikkelijk droge vis heb gegeten, schaamtelijk. Dit verhaal was beter als je er bij was, een beetje zoals uw leven. Maar dan anders. Denkt u daar soms ook over na, dat moest er iets anders gelopen zijn in uw ouders hun leven, ze u nooit hadden gehad? Zo had ik normaal een broertje, maar toen had mijn moeder een ongeval en uiteindelijk was Evi er dan. Die zin klonk alsof dat broertje door een ongeval in Evi is veranderd en dat was ook een beetje de bedoeling.

Ben ik de enige die al eens een ganse avond heeft gevuld met naar foto’s te kijken op Facebook van mensen die ik niet eens ken (Nu ben ik bijvoorbeeld naar de foto’s van een vriendin van tlief van mijn neefke aant zien. Mensen die Facebook hebben weten hoe dit kan. En als u zich dus uitgesloten voelt: zelfs mijn moeder heeft Facebook. Maar ze is niet mijn vriendje, want zoals ze zelf vaak zelf zegt “ge ziet ier nie bie je moaten zunne”. Meestal volgt dat op een keiluide boer of het feit dat ik ze net “kèrel” genoemd heb. Op Pukkelpop is er mij trouwens een meisje komen feliciteren met de boer die ik had gelaten. Maar ze wou niet met me trouwen. Einde haakjes.)?

Ik snap niet goed waar dat enthousiasme voor autoloze zondag vandaan komt, ik doe namelijk al bijna 26 jaar aan autoloze zondag. En autoloze maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en, je raadt het _nooit_, zaterdag. Ik ga proberen om er geen 27 jaar van te maken, dat wel. U leest het goed: ZELFMOORD. Haha, dat was een grapje. Ian Curtis was 23 toen hij zelfmoord pleegde en was toen al de beste zanger/songwriter/kerel van de ganse wereld dus ik heb al lang gefaald. Soms wou ik dat mijn idool een 87-jarige underachiever was, dat zou het allemaal wat makkelijker maken.

Wat heeft u gedaan dit weekend? Ik heb veel alcohol gedronken, voor de eerste keer in mijn leven naar de Colruyt geweest, slaag gekregen van een Spanjaard met een fietspekkel, de Charlatan bezocht, Bert helpen verbouwen, effe denken oh en slaag uitgedeeld aan een Spanjaard. Voor iemand er over begint in de comments zal ik het maar meteen al vertellen: Anderhalve kilo gyros, twee flessen melk en een tros druiven. De gyros stond in promotie, daarmee.

Albeit only in trace amounts for some. So if you’re going to restrict yourself to a single food, twenty pounds of cucumbers is a reasonably smart choice.

5 thoughts on “Supposedly the cucumber is the only food that contains every necessary nutrient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *