“War is God’s way of teaching Americans geography.”

Een mens kan tegenwoordig geen weblog open doen of hij valt over de sneeuwbedekte landschapsfoto’s. Met dat ik niet in staat ben om, goh, kweenie, naar buiten te kijken en sneeuw met mijn _eigen_ ogen te zien. In Gent zijn straatmuzikanten sinds kort verplicht om te bewijzen dat ze minstens twee liedjes kunnen spelen anders krijgen ze geen vergunning meer, ik stel voor dat we hetzelfde invoeren voor fotografen. Als ze geen grappig foto’s maken of foto’s met, ik ga het gewoon toegeven, _borsten_, dan wordt het tijd voor een echte hobby. Hier een voorbeeld van het eerste:

Jong geleerd is oud gedaan.

Wat! Ze is gewoon yoghurt aan het eten, serieus.

De uitreiking van Site van het Jaar was weer even awkward en hilarisch als de voorbije jaren, maar deze keren kon je zelfs drank krijgen tijdens de uitreiking, dus hier komt het: _beste_ Clickx Site van het Jaar ooit. Ik heb zoveel mogelijk vermeden met mensen te praten die ik niet kende en dat lukte best wel aardig. Michel daarentegen trekt bloggers aan gelijk een koeiendrol vliegen (maar dan andersom, want Michel is geen drol. Ntone, die wel. Als u ooit een feestje geeft, maar u wil _totaal_ geen ambiance of leuke mensen over de vloer krijgen, gewoon Ntone uitnodigen. Maar hij kan wel goed over tuinieren vertellen. Dat laatste was ironisch.)

Vorige week dinsdag kwamen Flip Kowlier en Isolde Lasoen wat liedjes spelen opt werk ten voordele van Music for Life, en de muziek trok echt op geen zak, maar achteraf kwam Erika Van Tielen ons allemaal bedanken en ik sta samen met haar op de foto. Of ze al dan niet met haar rug naar mij staat en eigenlijk totaal geen idee heeft dat er een foto werd getrokken dat laat ik in het midden. Een beetje zoals die halve meter tussen Erika en mij toen de foto genomen werd. Yeahhhh. Dit is zeker geen goed moment om te vertellen dat ik zes cijfers van haar telefoonnummer heb overgetypt toen ze haar nummer gaf aan onze PR verantwoordelijke? Oh en met de tombola van ons werk heb ik een robot gewonnen die danst en schopt en die je kan gebruiken als waakhond en misschien moet ik gewoon zwijgen, hmm? Voorlopig gebruik ik hem als balpenhouder.

De titel is een quote uit Qi, een show bijna zo wijs als zijn presentator, Stephen Fry. Ik kan echt uren naar die vent luisteren, wat ook mogelijk is, want hij leest audio books voor (Harry Potter bijvoorbeeld). Hell, moest hij ntone.be voorlezen zou ik er nog naar luisteren. Terwijl ik met mijn hoofd boven het toilet hang, maar toch.

3 thoughts on ““War is God’s way of teaching Americans geography.”

  1. ik heb doorgeklikt op de link van erika van tielen zodat erika van tielen zeker weet dat ge over erika van tielen hebt geschreven,want erika van tielen kan dat dan zien in de statistieken van haar site.
    En kijk, daar is google ook al.

    graag gedaan tom, graag gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *