Beer then liquor, never been sicker.

Ik vind mezelf een erg tolerante kerel, maar oude vrouwen die met een te zware babybuggy de tram proberen op te raken en daar niet in slagen voor het sluitingssignaal van de deuren al te horen is en daardoor in paniek naar passagiers hulp te roepen en dan vooral naar mij omdat ik toevallig het dichtst zit, daar heb ik een hekel aan. Maar ik geef toe, ik heb mij een fractie van een seconde beschaamd gevoeld. Tot ik zag dat er helemaal geen baby in die oversized buggy zat, maar een _hond_.

Wanneer jullie dit lezen (waarom leest er trouwens bijna niemand het internet tijdens weekends? Get with the program, surfen tijdens het weekend is erg web 2.0), zit ik al lang op een veertien uur durende vlucht naar Cancun, Mexico. Daar ga ik mij samen met Floris verdiepen in de lokale rituelen, zoals daar zijn, tequila shots, wet t-shirt contests en het erg populaire wet t-shirt tequila shots contests. Het schijnt dat de Maya’s daar ook wat nederzettingen hebben die de moeite waard zijn om te bezichtigen, maar tenzij die nederzettingen een cocktailbar huisvesten, they are _shit_ out of luck. (fake update: net ontdekt dat er een Hooters bar is in Cancun. Waar ze tequila serveren!)

Over cocktailbars gesproken, het Gentblogt feestje was er weer zwaar over. En met zwaar erover bedoel ik “thuiskomen en een paar uur lang de toiletpot omhelsen”. Beer then liquor, never been sicker (OMGDASDETITELITALLMAKESSENSENOW!). En Michel heeft een slechte smaak in vrouwen. Oh en Ilse was daar ook, maar blijkbaar praten wij niet meer.

It's funny until it's true.

Terug op 2 maart. VEEL PLEZIER MET UW IJSKOUDE SNEEUW GASTEN.

12 thoughts on “Beer then liquor, never been sicker.

  1. Met een beetje pech moet je via Frankfurt naar Cancun vliegen en zit je daar nu vast door de stakende Lufthansa-piloten. Je weet wel, Frankfurt, waar nog sneeuw ligt, terwijl hier in België de dooi haar werk goed heeft gedaan het afgelopen weekend.

    Oh wacht, zei ik net “met een beetje pech”? Dat moet “met een beetje geluk” zijn, natuurlijk.

  2. Pingback: elk(e) z'n blog: 600

  3. Pingback: Laatste 50 bezoekers: Gratis teller Belstat MAX gratis website statistieken, tellers, web site analyse, bezoek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *