“Welk kleur van broekje heeft uw dochter eigenlijk?”

Rejoice.

Net de allerlaatste aflevering van Lost bekeken (I still don’t get it.) en tijdens de scene waar Claire aan het bevallen is (nog geen _vijf_ minuten duurde dat. En dat was geeneens in een ziekenhuis en zonder dokters, Baetsle, gij nu. Hyperbole much. En ik heb naar u gelinkt dus wil ik een deel van uw bloginkomsten.) vroeg ik mij plots af waar baby’s vandaan kwamen. *pause for comic effect* Op tv. Waar baby’s vandaan komen die op _tv_ gebruikt worden. Zouden ze gewoon op de dag van de bevallingsscene iemand met een koffertje geld naar een ziekenhuis sturen? En waarom kunnen ze een man op de maan krijgen, maar slagen we er maar niet in om bevallingen wat minder bloederig en allround gross te krijgen? En als ik zeg _we_, dan bedoel ik jullie, want ik doe niet aan bevallingen.

Mexico dus. Ik ga in maart terug, so spoileralert: ik vond het daar geestig. Getting there was the hardest part, zeker als ge besluit dat je tijdens een vlucht van veertien uur tijd genoeg zult hebben om te slapen en dus maar gewoon op café gaat tot het tijd is om te vertrekken (my logic, it makes sense). Mijn vliegangst is trouwens over, want dat is voor mensen die _geen_ veertien uur in turbulentie hebben gezeten terwijl ze aan het ontnuchteren zijn met een kotszakje in de hand. Oh en toekomen in een vreemd land en op uw eentje in uw hotel moeten raken? Vrij ambetant. Toekomen in een vreemd land en geen flauw idee hebben waar uw hotel eigenlijk ligt? Niet aan te raden. De volgende keer dat een taxichauffeur vijftig dollar vraagt om u naar uw hotel te brengen? Gewoon doen. Een uur op een bus vol Mexicanen zitten, te horen krijgen dat ge moet afstappen, wegwandelen, beseffen dat ge enkel uw koffer meehebt en dat uw rugzak met paspoort, portefeuille en _zonnecrème_ nog op de bus ligt, een sprintje zetten om de bus in te halen, niet meer van de bus mogen vooraleer ge de chauffeur geld geeft en ge uiteindelijk pas twee uur wandelen later uw hotel vindt, so not worth it. Maar de andere zeven dagen waren super!

Dit zal moeten volstaan, want anders ben ik nog een uur bezig en al die porno gaat zichzelf heus niet bekijken. Voor mijn volgende post wil ik overigens iets doen met een éénjarige. I hope that didn’t tickle your fancy. De roeiclubs rond de Watersportbaan hebben allemaal een andere kleur van broek, that’s why!

8 thoughts on ““Welk kleur van broekje heeft uw dochter eigenlijk?”

  1. Tom, ge stelt mij teleur, ik heb de afgelopen maanden, al die tijd dat ge niet geblogt hebt, zoveel materiaal verzameld om toch minstens 1 verwijzing te krijgen, en niks, helemaal NIKS?

    Neen, dit is niet ok.

  2. Pingback: Het Bunkerke van Punkerke: Bright eyes

  3. Ik kom wat achter in het bloglezen hier, maar dat van die roeiersbroekjes kan ik verklaren. Er zijn namelijk 3 roeiclubs in Gent: Sport Gent (KRSG) draagt lichtblauw, Club Gent (KRCG) rood en GRS (GRS, ;-) ) zwart. Als je er ooit een ziet in’t donkerblauw met een witte 4 op de rug, dan is de kans relatief groot dat het een van mijn roeiers is, van KRBrugge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *