“Victoria should have kept that one a secret.”

Al van zolang ik mij kan herinneren, heb ik een bloedhekel aan sneeuw. Als jullie ooit op bezoek gaan bij mijn moeder, zal ze u, na de obligatoire blote-Tom-zit-naakt-in-bad foto’s (geen paniek, ik was al meerderjarig.), graag mijn foto tonen waar een emotioneel gebroken Tom poseert omdat hij tijdens het spelen in de sneeuw zijn rechterwant was verloren en hij vijf bevroren vingertjes had. The horror, the horror! Later kwam daar dan ook nog een diepe haat bij voor de mensen die tijdens hun wintervakantie met de helikopter moesten afgevoerd worden omdat ze elk botje in hun lichaam hadden gebroken. En dan nog een beetje in het tv-journaal wat zielig kijken in de camera, ojo. Wie zijn gat verbrandt door vrijwillig op latten van een berg vol sneeuw en ijsplekken naar beneden te glijden, die moet maar op de blaren zitten.

Anyway, ik ga binnen drie weken ook op snowboardvakantie.

Euh ja. Zolang ik mijn wanten maar niet verlies zal het wel meevallen zeker? En ik ben zondag al eens gaan oefenen in Landgraaf, en het was echt super ongelooflijk tof! Alléé, tof is niet echt het woord, de grootste nachtmerrie van mijn leven das al iets dichter bij de waarheid. Snowboarden is ongetwijfeld zwaar de max, maar na vijf uur weet ik nog steeds niet hoe de rest er in slaagt om tot stilstand te komen zonder op hun bek te gaan, sneeuw te fretten of af en toe eens tegen een paal te vlammen. Misschien had het geholpen moest er na vijf minuten _geen_ tien kilo sneeuw in mijn broek geraakt zijn waardoor mijn boxershort voor de rest van de dag kletsnat was, alas, dat was blijkbaar geen optie. Dat ik uitkijk naar die acht dagen snowboarden? Ge moogt gerust zijn. Als ik u was zou ik de digirecorder al instellen voor het journaal van zes februari.

De titel komt uit Jersey Shore! Das gelijk Oh Oh Cherso, maar er gebeurt ook iets in.

8 thoughts on ““Victoria should have kept that one a secret.”

  1. Wist je dat er ook een Tirol-versie komt van Oh Oh Cherso? Of die Oh Oh Tirol gaat noemen weet ik niet. Dat bekt niet zo lekker.

    Maar volgens mij zijn die minstens even zot van sneeuw als jij.

  2. oh jee, ik heb ook ooit eens een trauma opgelopen van skieŽn (snowboarden feitelijk). Hopelijk kan mijn man me nooit overtuigen om terug mee op skivakantie te gaan. Want de druk langs zijn kant is groot, geloof me

  3. Eej, wanneer gaat gij nog eens iets schrijven seg? Ik vind dat het hoogdringend tijd is. Het is niet alsof ge iets anders te doen hebt, nu ge uw beide polsen gebroken hebt. Toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *